Web-bokning

Välkommen till Piteå Tennisklubbs sida för web-bokningar. Här kan du boka tider för ditt spel dygnet runt.

Webbkodsavgift 100 kr.

Information om hur du går tillväga när du ska boka tider inne i hallen finns här nere ,när du har läst informationen klickar du på BOKA HÄR!!!

1.Klicka i rutan på vad du vill spela.

2.Klicka på önskad månad,sedan på önskad dag.

3.Översikt av bokningar där grönt visar ledig tid, rött och blått visar bokad tid.

4.För att kunna boka måste du registrera dig, registreringen hittar du längst ner på sidan översikt av bokningar.

5.Kontakta Piteå Tennisklubb för information och utläming av sexsiffrig kod.

6.Markera vilken bana,fyll i start,stopptid,användarnamn och lösenord.

OBS! Under sommaren så bokas grusbanan här! Nya användare måste registrera sig först på bokningssidan. Befintliga användare nyttjar sitt vanliga användar/login namn.

För att boka tider på utomhusanläggningen klicka på denna länk https://www.matchi.se/facilities/piteagk

Uppdaterad: 2017-08-24 10:41
Skribent: Conny Berglund