Svenska Tennisförbundet

En titelvinnare och ytterligare två finaler med svenskt deltagande summerar den gångna ITF-veckan på hemmaplan.

Svenskarna kammade hem full pott i Falköping i Tennis Europe-tävlingen Benders Cup. Samtliga klasser vanns av hemmaspelare.

18 deltävlingar under en månad – om några veckor vet vi vilka de 96 finalisterna i årets Elite Hotels Next Generation blir.

Funktionärer sökes!

(2018-05-15 11:01)
Tennisfesterna radar upp sig i Båstad i sommar. Nu söker vi funktionärer.

Årets Rising Star Tour inleddes med svensk seger. Markus Eriksson och Fred Simonsson vann herrdubbeln i Karlskrona future.

400:e matchvinsten och 22:a ATP-titeln. Finalvinsten i Istanbuls ATP-tävling innebar nya milstolpar i karriären för Robert Lindstedt.

Årets första ITF-vecka på svensk mark är här. Rising Star Tour inleds med en kombinerad dam- och herrvecka i Karlskrona.

Sommarens tävlingsnyhet Båstad Ladies blir en nystart mot internationell damtennis på hög nivå i Båstad igen.

Christer har ordet

(2018-05-03 14:12)
Generalsekreterare Christer Sjöös månadbrev, där han skriver om årsmötet och blickar fram emot 2018 års satsningar, däribland Tennis på gatan och Båstad Ladies.

Örebro TK har satt tennisen på kartan i stan – ett bra exempel på hur svensk tennis gemensamma färdriktning omsatts i praktiken genom ett aktivt arbete för att öka antalet medlemmar och att synliggöra och stärka tränarnas status i föreningen.

I varje tennisklubb finns goda idéer om hur verksamheten kan utvecklas. För att göra idéerna till verklighet finns Idrottslyftet.

Förmånligt erbjudande tillsammans med vår huvudsponsor Elite Hotels.

Det schweiziska tennisförbundet har meddelat spelplats för World Group playoff-matchen i Davis Cup den 14-16 september.

E-post: info@piteatennisklubb.se