Klubbresa Övik Open

21 JAN 2019 11:04
Piteå Tennisklubb var under den gångna helgen på klubbresa till Övik där den årliga Övik Open spelades.
  • Uppdaterad: 21 JAN 2019 11:04

Totalt var vi 12 stycken PTK spelare mellan 9-60 år deltagande på klubbresan. Helgen bjöd på många välspelade och lärorika matcher från tidiga fredag förmiddag till söndag eftermiddag.
Resultatmässigt så blev det totalt 2 klassegrar, 2 andraplatser och 2 tredjeplatser för PTK.
Klassegrarna kom i form av Fred Åberg och Marcus Öhrvall som vann P10 dubbeln mot klubbkompisen Aron Lindkvist och Sundsvalls Frej Söderqvist i en välspelad dubbel. Därmed hela tre Piteå spelare i finalen! Marcus vann även P13C klassen mot just Frej Söderqvist i en final fylld av långa och fint uppbyggda poäng.
Anton Lejon tog sig till final i PD16 klassen tillsammans med Sundsvalls Ossian Hansson.
Viktor Blomgren som glädjande har hittat tillbaka till tävlingstennisen gjorde en bra turnering och gick till semifinal i Herrsingel B.
Till semifinal tog sig även Liam Sundström i P16B klassen, Liam gjorde en stabil turnering och visade att utvecklingen går stadigt uppåt.
Tack till alla spelare och föräldrar för en grymt rolig och utvecklade helg fylld av tennis. Vill även tacka Öviks Tennisklubb för ett väl genomfört arrangemang!
Övik Open 2019
Glada segrare och finalister i PD10 Fr.v. Aron, Fred, Marcus