Hellströms Cupen 2019

13 DEC 2019 13:57
Under helgen som var spelades Hellströms Cupen i Piteå, 54 spelare deltog i turneringen och hela 97 matcher spelades under helgen
  • Skapad: 13 DEC 2019 13:57

Eftersom det blev så stort deltagarantal och att vi bara har två banor inomhus i tennishallen så fick vi detta år använda både Pitholm och Strömbackassporthallar för att få spelschemat att gå ihop på dygnets alla timmar. Glädjande då det var många år sedan vi behövt ta till sporthallar men också ett bevis på att vi är i behov av en större anläggning både för träning och tävling.

För PTK slutade helgen resultatmässigt med två guld och hela fem silver.

Vinsterna kom i PS/FS10 A klassen där Fred Åberg tog hem segern med endast 3 förlorade game på sina tre matcher, sen tog Marcus Öhrvall hem vinsten i PS14 B klassen där han slog Umeås Axel Jonsson i finalen.

Silvermedaljerna tog William Jansson, (både i HSB och PS21 klassen) Marcus Nilsson (PS12A klassen) och Luckas Boman i PS/FS 10B klassen.

Glädjande var också det stora deltagarantalet som vi hade i 10 års klasserna med 14 spelare totalt och 7 spelare från Piteå!

Här nedan kommer bilder från helgen med några av våra medaljörer.

Lucas Boman silver

Fr.v. silvermedaljör Lucas Boman, vinnaren Saga Backman Övik och trean Tuva Wennström Luleå.

Fred Guld

Fred Åberg vinnare PS/FS10A och 3:e pris PS/FS12 B

Fr.v tvåan Marcus Nilsson i PS12A och vinnaren Noel Östman Umeå

Marcus Ö guld

Fr.v Tvåan PS14 B Axel Jonsson Umeå TK och vinnaren Marcus Öhrvall.

William Jansson silver

Fr.v Vinnaren i PS21 Hugo Petersson Övik och dubbla tvåan William Jansson HSB och PS21.