Full fart på Hellströms Arena under sportlovet

11 MAR 2019 09:20
Det har arrangerats prova på dag och matchutbyte med Skellefteå under sportlovet
  • Uppdaterad: 11 MAR 2019 09:20

Under måndagen på sportlovet arrangerade Fritid & Kultur tillsammans med Piteå Tennisklubb en prova på dag i Hellströms Arena. Det var full fart i hallen då dryga 50 barn kom och prövade på tennis, badminton, padel och pingis. Väldigt roligt då hallens alla ytor var under aktivitetet i två timmar.

På tisdagen var det matchutbyte då Skellefteå Tennisklubb kom och besökte Hellströms Arena, totalt var vi 23 spelare mellan 8–13 år som spelade mini-midi-maxi-gasboll och även pingis under ett 6 timmar långt matchspel där vi varvade olika nivåer. Otroligt bra energi i hallen under dagen med mängder av matcher och vi ser fram mot att köra ett liknande utbyte till sommaren då vi kan erbjudan ännu fler banor.

PTK-STK utbyte 2019

Sista gänget ut under matchutbytet med Skellefteå.